Unborn 8.0 Pink Pointer

Saturday, July 16, 2011

amir pergi buat selama-lamanya.

Amir :'(
                                                                                      
kwn lama. seriusly terkejut bila bukak blog kak mayang. takde org bgtau aku pun. da dekat sebulan kau PERGI buat selama-lamanya, aku baru tau cerita :'(


29 June 2011, muhammad syahmir bin shariff. kau tinggalkan semua org yg syg kau. semua org yg kenal kau tak bole terima hakikat yg kau dah pergi kan ? ramai yg nangis sbb kau kan ? aku yg tak rapat sgt dgn kau ni pun boleh nangis bila baca cerita kak myg tu. SUMPAH sedih sangat-2 :( takpe la amir, Dia lebih sayangkan kau kan ? semua org redha kau pergi drpd kau derita after accident tu. ingat tak, time darjah 1 - 3. kita satu kelas kan ? kat SK Dato' Bandar Rasah tuu. kita selalu gaduh kan ? kau sgt suka sakat org. sampai abg aku dtg jumpa kau. lepas tu, kau tak berani dah kacau aku lagi. huhu. last aku jumpa kau, last year. time cuti sekolah. tu pun kau dtg rumah family angkat aku. kau dtg sbb nak mengaji dgn ayah angkat aku kan? aku ade kat dlm rumah time tuh. tibe-2 abg angkat aku masuk, dia kata, "tu pakwe kau dtg." aku jenguk la kat luar nk tengok sape. rupe2nye kau. kau senyum je kat aku kan masa tu kan? tp kita tak tegur pun kan? aku tak sangka , hari tu last aku jumpe kau :'(


takziah buat family amir :)
AL-FATIHAH utk kau amir :') aku doakan kau tenang kat sana :')

Allahyarham syahmir (seng)
Efy Eezad Officially Blogspot © 2014