Unborn 8.0 Pink Pointer

Tuesday, February 12, 2013

Cuti Raya Cina.

esok dah nak balik sekolah -.- cuti 4 hari, hari ni baru dapat update blog. # malas nak on laptop sebenarnya.
ni pun boleh la dikatakan terpaksa sebab nak kena cari article pasal education. malasssss ==' kang tak buat kang, ada je la Mr. R tu punya denda. melibatkan duit wooo. pantang betul aku -,-"


first time on laptop kat rumah baru # kepoh. excited okay. 16 tahun dah hidup, baru merasa pindah rumah. kesian kan? :D bilik aku kaler hijauuuu, along-farieyna kaler purple-pink, abg eric-angah kaler biru. mamabah kaler kuning-oren. ikut tema okay bilik memasing, sampai la ke barang-2 dlm bilik air ;)

# gambar di 'upload' kemudian sbb kurang rajin nak transfer :)

tadi pergi JJ dgn abg eric, along, angah dgn farieyna. sbb along dgn angah dpt voucher buku RM250 tu. macam-2 buku aku nak, tapi semua takde. yg ada kamus oxford je. waaaaa sedih :( aku nak cari buku literature 'step by wicked step'. penting woooo -.- mau kena bayar RM10 kalau tak siap summary Mr. R tu. acano ni ? :/

okay dah dah. tak cari pulak article aku tu kangg. so okay, gtg. btw, aku LIKE gambar di atas. Lastly, Happy New Year to all my chinese members :) kbai :)

Friday, February 1, 2013

jawatan 2013

pusat akses SMAP Labu, 10.00 pm

BORING -,-'

hari ni 1/2/2013. sekejap je dah bulan 2 kannn. #padahal hari tu kemain complain bulan satu lama :p

facebook tak boleh bukak, twitter bosan malam ni. takde idea ==' ketua editor 'tersayang' boleh tidur pulak waktu camni. kau mmg sengaja nak buat aku leka dan lalai kan? homework dah la banyaaaaakk =.=' dell kat sebelah aku ni boleh jugak bukak buku sejarah depan PC? aku? mintak ampuuuun. tak dapekkk.


jawatan 2013 :
# tetiba jehh

- ketua usrah [aww, gaduh dgn AMS okay nak jawatan tu] #last-2 osom, aku menangg :D
- timbalan pengerusi kelab rakan pendidikan islam [solehah okayy, tau takde kaitan] :p
- AJK tingkatan 5 kadet bomba dan penyelamat
- AJK kira-kira kelab ping pong [nak kutuk? jawatan jugak kayy] :)
- AJK kerohanian 5 Ar-Razi [nampak solehah dia tu? hahaha]
- bendahari bilik hafsah [tapi yg kutip duit bilik manjang orang lain] :D 

okay, nampak menggelabah aku ni -.-

btw, tadi dah pergi kejut ketua editor 'tersayang' tu beramai-ramai kat bilik ilham. so, skrg aku nak pergi buat kerja. # buat kerja ke?? buat kott ^^

 okay baii :)
Efy Eezad Officially Blogspot © 2014