Unborn 8.0 Pink Pointer

Tuesday, December 25, 2012

penjara dah panggil.

minggu depan dah kena check in penjara :( tapi takpe, 2013 tahun akhir untuk lapor diri, lepas tu saya bebassss ! sebelum bebas, ada SPM ==' cuak sungguh. UPSR sudeh, PMR sudeh, tinggal nak berjaya SPM je. Oopss, sebelum terlupa, congrates to adik-2 yg ambik result PMR hari tu. kalau result tak berapa nak okay tu, relaks sudeh. PMR tak penting sangatlah dikk, penting sikit je. Let's strive for SPM pulak :) straight A plusss plusss !

batch 96, All The Best SPM gangg
batch 97, belajar rajin-2


# dengki betullah laptop ni. dah la semalam buat hal tak boleh on. ni kau nak main hang hang pulak. tunggulah aku transfer semua data dalam hard disk dulu. lepas tu kau nak problem kau punya pasallah. okay laptop? I love you :)
Efy Eezad Officially Blogspot © 2014