Unborn 8.0 Pink Pointer

Tuesday, January 24, 2012

dah nak balik hostel.

sebelum aku balik hostel, aku nak potpet potpet jap.


tadi aku usha-2 entry lama kat blog aku ni. alahaiii, bosannya la blog aku ni ==' maybe aku ni mmg takde bakat menaip kot. untunglah, kalau aku ni pandai nak buat ayat best-2 kan >,<


# manusia mmg tak reti bersyukur.


lagi satu, aku jealous tengok blog orang cute , smart -.-'


# yeah , manusia mmg tak reti bersyukur.




----------------------------------------------------------------------------------------------


# aku dah ada twitter dohh. mmg aku tunggu naik upper form baru nak buat twitter. [twitter epiy]

ehh, aku dah form 4. tua dah aku ni. dah pakai kain hitam pun kat sekolah. alahaii, kak epiy. ingatkan, best sangatlah jadi form 4. dah senior. kenyataannya, form 3 adalah tahun yang paling best bagi aku. rindu gila jadi form 3. form 3, tahun sukaduka :')


form 4, homework berlambak siot. hari isnin minggu kedua sekolah, semua subjek ada homework. gila ckp kau. terpaksalah aku stay up malam tu. 


form 4, aku ambik aliran science siot! CHEMISTRY, PHYSICS, BIOLOGY! arghh. aku tak jadi ambik account. kadang-2 aku rasa, mcm aku ni manusia yg takde masa depan.


# yeah, mmg bagus aku ambik aliran yg aku tak minat :) 


add math? perghhh, 'senang' gila kot. sampai nangis-2 aku dibuatnya. satu hari, homework add math je, dah berlambak soalan. dua tiga soalan je yg aku boleh jwb. mana tak nangis :'(


# subject lain-2 tak payah citer la. insyaAllah, awal-2 ni okay lagi.


petang ni dah nak balik hostel. untunglah sape yg cuti seminggu tu. sekolah aku, serious KEDEKUT CUTI ! aku kena balik sekolah dgn homework yg tak siap. PADAN MUKA kat aku kalau cikgu marah :))


# dgn bangganya aku kata, aku PKT yg paling tak berwibawa :)


okay, gonna go. insyaAllah, aku balik maulidurrasul ni. papaiii :)


# jgn rindu aku :p

Sunday, January 22, 2012

Welcome January.

assalamualaikum, do really miss my blog :')

dah lama tak update ;) last updated 22/12/2011. hari ni 22/01/2012. setahun sebulan kot :/

# saya duduk asrama. tak dapek do nak update hari-2 :) act, banyak story ni. tp taktau nak mula yg mana dulu :)

okay, nak mula dgn sedih dulu ;(

# sedih dulu, baru happy happy :((:

sedih, epiy tersangatlah bengang pasal shoutbox tu. k, act dah lama tau pasal shoutbox berbayar tu baru boleh active. tp sayang kot semua shouting kat dlm shoutbox tu. since account kedua ni active, epiy guna shoutbox tu. balik je dari asrama jumaat hari tu, tengok-2 semua shout dah hilang. mangaii ! sakitnya hati, tuhan je yg tau. terpaksa la guna cbox yg mcm tuut tuut tu. haih -.-'

lagi satu kisah sedih.

sedih, epiy bengang gila dgn someone ni. sakit je hati dgn dia. sbb ape? sbb dia over ! urghh, mengganggu ketenteraman awam 24 jam. satu hari tak kacau org, mmg tak sah kot hidup dia. epiy layan je just nak be sporting. kalau epiy layan, tak bermakna epiy suka dia kan? yeahh, SAYA TAK SUKA DIA. tapi, bila balik rumah, dua tiga org text tanya epiy ada pape ke dgn dia. mcm SIOT kan? perghh, sakit hati kot. then, dia buat perangai pulak dekat FB. pasal kawin. arghh, mls nak citer. rasa nak carut-2 je kat dia. dia dah tersangat over ! taktau nak buat camne =='

----------------------------close topic----------------------------------------

now happy as my name :)

yeah, happy sbb dapat hadiah PMR :) 

jyeahh, i got a galaxy tab 7" on 27/12/2012. gift from abah mama. thanks abah mama <3 

then, i got a cute teddy bear and a koala from someone on 20/01/2012. *blushing*

# epiy tak mintak, dia yang bagi :) (k, tak perlu mention nama dia)

tak jelas? click je kat gambar :)

offline, k baii :)




Efy Eezad Officially Blogspot © 2014