Unborn 8.0 Pink Pointer

Wednesday, August 31, 2011

wayang.

woohaa. pergi tengok wayang td. movie hantu bonceng. pergi dgn along, angah and farieyna. BEST gila cerita tuhh. mula2 igt cerita seram. rupenye seram komedi. lawak ! huhu :) tercapai jgak hasrat epiyy nak g wayang hr ni. ramai gila org. igt an takde coz raya. tp ramai cinaa laa. huu, penoh jj gn cina. lpas jj, twon term. nak g beli tiket bas angah. then pergi kedai phone. along nak beli corby. kata gila corby, tp mau c3. tak phm btol. suka ati dia lahh kan :D 
lepas tuhh, pergi raya umah kwn along and angah :)

Tuesday, August 30, 2011

selamat hari raya.

betapa indah dan syoknya bulan syawal ! di sini, epiy nak mohon ampun dan maaf dari SCAPULA sampai FIBULA atas segala PARALLEX ERROR, ZERO ERROR dan segala INVOLUNTARY ACTION yg dilakukan tanpa CONSCIOUS CONTROL. diharapkan agar entry inin dpt menjadi CATALYST utk anda menaikkan MOMENTUM dan PROBABILITY saya supaya melakukan REFORMATION utk relax sikit sbb PMR dah dekat !


# heh, copy je tu :D


ANYWAY, 
SELAMAT HARI RAYA !




epiy sedih sbb 1 syawal tak dpt pergi tengok wayang :(
epiy tak kira, 2 syawal epiy mesti ada kat wayang :D

Friday, August 26, 2011

sikitnya entry.

huu, fyi , bila tengok dkat list, sikit jer entry saya kan ? haa, byk lg sbnrnye. tp dah di"draft"kan atas sbb-2 tertentu. haish, blog saya hambar. hambar. kan kan ? :)


jap lg nak kuar gi amik angah kat term. dia balik dari uitm JB. rinduu gila kat dia. lama tak jumpa :'D lama tak pauu dia. esok nak ajak dia hang. nak buli dia belanja mcm2. HAHA. jahat takk ? for sure saya tak buat mcm tuhh meyy. saya syg abg saya taukk :D dia abg terbaekk walaupun ktorg slal0o gadoh. haha. truly, mesti dia muntah darah bila baca entry nihh. ape aku kesah? AKU SAYANG KAU <33 ! :D


# NO POINT :'D

Result Trial.

Result trial saya terok ! sedih sedih. :'( dpt 2A je. tp bsyukur sbb ada improvement. saya nak struggle. tak kira, pmr mesti 9A. yg B nye 78, 77, 75. sedih betol. tp salmi kata, "takpe piyy, mana tauu kalau piyy dpt 5 atau 6, epiyy da ckop confident " huhu. betol gak an ape dia kata. saya nak bljr betol2.

guru muda saya :

BI - teem.
SEJ - kimie.

p/s : kimie, kita dah janji kwn sampai akhirat kan? pedulikan apa org kata :)




kimie - epiy - fadell
sahabatselamanya<33

Sunday, August 21, 2011

saya gembira+sedih :')

Mmg la dah lama tak update blog burok ni. busy gilaa kot. ni pun, baru abis trial. result trial tak payah cerita la. terok gila sampai nangis-2 hari tuh. tak nak ceritalah, nt nangis lg. yg pasti, hidup mesti diteruskan, pmr menanti. woot woot :D


bulan puasa ni la aku nak dilema. pelik betul. gembira ada, sedih pun ada. dah mcm org gila aku rasa. entahlah. apa nak jd gn aku pun aku taktau. haishh, APTB =='


aku taktau nak taip ape lg walaupun mcm-2 benda bermain kat fikiran aku ni. so, aku nak pergi study. nak cover balik result trial aku yg terok gilaa tu. :')

9A menanti aku dan dextrous :D


9A is ours !
Efy Eezad Officially Blogspot © 2014