Unborn 8.0 Pink Pointer

Thursday, February 20, 2014

Borang UPU

Okay, assalamualaikum.

Ni first entry untuk 2014. Perghh dah nak habis bulan 2 pun kau baru first entry epiy. Nampak ketinggalan zaman tu ? Actually sekarang ni dah busy sebenarnya. Kenapa ? Kerja kerjaa. Lesen pun baru test JPJ tadi. Alhamdulillah, lulus. Walaupun brader JPJ tu macam kerek sikit tadi, aku redha. Asal dia bagi aku lulus pun dah memadai. Ecehh.

Ni pun online guna laptop sebab nak isi borang UPU. Haritu aku kemain semangat nak beli PIN dia. Sampai tarikh aku terus pergi BSN hari yg sama. Ni dah dekat sebulan aku tak isi gak lagi ==' Biasalah efy kann. Semangat dia mmg memula jee. Lepas tu hampehh. Mama dah bising dah aku tak isi lagi borang UPU tu. So, aku pun nekad nak isi malam ni sbb esok aku kerja petang. Ehh ada kaitan ke ? Ye, ada. Sbb aku kalau dah menghadap internet mmg sampai 2, 3 pagi tak tidur. Kalau la esok kerja pagi, tak rabak mata ? >.< K sambung balik. Memula nak isi borang tu, sekali web dia tak boleh buka pulak. Gelabah makcikk -.- Rupanya dah tukar link. Fuhh nasib baik. Tapi aku blank jugak nak buat apa lepas tu. Last-2 aku pergi tanya ajiq. Dia kata nak isi esok. K isi sesama dgn dia la kot sbb sumpah aku blank gila =..=

Tak larat nak taip panjang-2. Nak pergi settle urusan lain pula. Good night.
Efy Eezad Officially Blogspot © 2014