Unborn 8.0 Pink Pointer

Thursday, November 22, 2012

cuti sekolah.

hello readers :)

*ayat nak poyo. sape yang baca blog aku ? aku post, baca sendiri kot* :D



haa, act aku tak minat pun blogging-2 ni. sekali sekala tangan rasa gatal nak taip tu, kat sinilah ;) sbb tu tak active, manjang je takde update.

haa ni aku nak sedar diri sikit. tahun depan SPM yopp ! cuak bhaii. gila cuakk kott. sampai aku cakap kat akak aku, "ehh adik lagi takut SPM daripada hantu okay !" erkk betul ke ? betul kott. tadi beli buku karangan BM, buku latihan PQS dgn PSI. beli je semangat. mintak-2 la rajin jugak nak buat =.= mana nak cari buku rujukan PQS dgn PSI eh ? tadi kat SBC takde jual :(

# aku tanya kat blog, gamaknye jwb sendiri lerr =,=' hurm, tengah search kat mph online ni, tapi mcm takde je :'/

huishh, agak-2 aku boleh mati kebosanan tak kalau asyik terperap je dalam rumah ni sampai hujung tahun  ?kalau duduk kat putrajaya tu, ada la jugak kehidupan. boleh pergi jalan-2 kat alamanda ke, ngorat abang-2 handsome tepi jalan ke. ngahaha :D ehh aku baik okay. mana pandang lelaki *blwekkk*

1 disember nanti, kitorang satu family nak hantar angah pergi Johor, Sem 3 kot. ehh 4 ? ehh entah :p *adik yg tak prihatin ;)* lepas tu, aku boleh ikut along pergi putrajaya ! yesss , cepat-2 la bulan 12 ;)

warghhh, aku tak nak sekolah tahun depan boleh tak ? tak sanggup. orang cuti sekolah sibuk pergi tuisyen. ishhh, idok lerr aku. rasa nak pergi tu ada, tapi kangg dah bayar, malas pulak nak pergi. so, baik duduk diam-2 je kat rumah. toksah pening-2. kalau mau study, pergi beli buku sana :)


Friday, November 2, 2012

pusat akses SMAPL

bosan , kat pusat akses -.-


ketua editor 'tersayang' aku nii, aku mintak kerja tak nak kasi. busy sangatlah dgn rumah uthman dia tu. takpee, dia busy pun utk birthday party aku jugak *perasan*. :D tak buat kerja kang membebel. bila nak buat kerja, tak nak kasi pulak ==' nak bukak fb, tak boleh pun. tadi boleh. dah kena block kot. sekolah ni kan kedekut. haha, sukati je :p nasib baik ada twitter.

haa, hari tu time birthday, along kasi shawl. kaler turqoise. lawaaaaaa ♥ semalam pun dpt lagi hadiah birthday ! BFF kasi tudung. azizi dgn dell. sweet ouhh   hahaha. thankyouu ;)

okay, 7 hari je lagi utk jadi form 4. so, nak ready utk form 5 *poyo*. kbai :)


Efy Eezad Officially Blogspot © 2014