Unborn 8.0 Pink Pointer

Friday, March 9, 2012

happy holiday.


last updated 6/2/12. hari ni ? 9/3/12. sebulan lebih ! warghh, lamanya ! gila rindu kat blog tersayang nihh. huh ~ 

okay bebeh, 
hari tu story pasal homework a.k.a holiday package berlambak kan ? kena bawak balik buku bertimbun-timbun. cuti kali ni, dah lain pulak ! SMAP dah maju ! tak main dah holiday package. start cuti ni, guna holiday online pulak. kena klik sini kalau nak buat homework. epiy bangga ke sekolah maju ? oh no ! totally takkkk ! poyo je sekolah tu ~ sekolah sape lah tu kan ? ontahlaa.

# kesianla kat student yg takde internet kat rumah. kalau kat cc tu, sejam seposen takpe jugak ~

pagi tadi, ada spotcheck kat sekolah. gila banyak barang haram kena rampas. tapi barang epiy tak kena pun. sbb? epiy mana bwk barang haram ni. tak bwk? ye ke? ye kott :)

balik rumah je, busy. busy pun sempat update blog? okay, jgn salah fhm. act, windows lappy ni nak kena update. epiy takut data kat dlm ni hilang. so, tengah backup file. lama pulak. tu yg update blog jd selingan tu. tapi, baju yg baru basuh tadi tak sidai lagi. bilik tak kemas lagi. esok nak gerak kuantan. jenjalan ! with my beloved mama and abah :)

# haih, bila nak sudah copy ni? :/

okay, dah malas nak taip.

HAPPY HOLIDAY ! manfaatkan cuti sambil enjoy ! buat homework ! kpaii ~
Efy Eezad Officially Blogspot © 2014