Unborn 8.0 Pink Pointer

Sunday, March 31, 2013

Masakan ibu paling sedap.


Nak update blog pun payah. Cuti seminggu, esok dah nak balik sekolah baru dapat update. Semuanya salah....?? Wifi YES. Sumpah lembab. Sakit betul jiwa raga aku. Ni update pun pakai broadband along ==' UNIFI ni pun ngek, masa aku baru pindah sini, kau takde line sini. bila dah ambik YES baru kau nak ada. kontrak YES dua tahun pula tu. mati laaaaa.

 masa kecik-2 dulu, esok tu dah nak balik asrama, malam ni dah serabut gilaaa. sekarang? homework tak siap, lantoklerr. sempat pula nak update blog *aku la tu*. yang penting, tinggal lagi lebih kurang 9 bulan je nak jadi budak sekolah. HAHAHA :D selamat tinggal alam persekolahan ;) orang kata, nanti dah habis sekolah rindu gila nak jadi budak sekolah. bagi aku, tu belakang cerita. papehal aku habis sekolah dulu. kan kan ? :p

 semalam tido lambat. pukul 3.30am sbb buat prezi utk presentation PQS. kalau ada yg complain mcm-2 nt kat sekolah, aku tumbuk sorang-2. aku bersengkang mata nak siapkan prezi tu tauuu. haa ungkit ungkit ! takde la, aku gurau je. alahaiii, sentap ke? okay dah epiy. please stop merepek. then, bangun pukul 9. ishh, terukkan perangaii -.-' takpe, yang penting aku tetap handsome. pukul 6 mcm tu, abg beckham call, tak sedar langsung. padahal phone sebelah telinga je pun. nasib baik 6.30 sedar. dah la last dpt ckp dgn dia, entah ape benda la aku carut agaknya. mamai kann -.-Zzz

 lepas tu kan lepas tu kannn aku taktau nak taip ape dah -.- bila aku ada banyak cerita, internet tak nak kasi aku update. bila dah takde, acani la jadinya. takpee la, at least dpt update. kempunan pulak kang. ehh ye ke ? okay, kena tido awal. malam esok nak stay up. homework banyak tak siap kannn. kbababaiii. selamat kembali ke sekolah bebudak sekolah sekalian ;)

 # ehh, aku rasa aku semakin matured la. kan kan ? baik ko sokong aku. aku report kat mak aku kang :'/ 

lagi satu, cerita seratus peratus takde kaitan dgn tajuk. sumpah blank taktau nak letak tajuk ape. hee, I'm sorry :)
Efy Eezad Officially Blogspot © 2014