Unborn 8.0 Pink Pointer

Saturday, June 4, 2011

bomba.

assalamualaikum + hello !


lama tak update blog. last update bulan 3. busy dgn exam n bomba. 


hurm, hari tu gi kawad bomba peringkat kebangsaan kat JB. latihan pusat 4 hari kat balai bomba Nilai, perkhemahan 6 hari kat JB. lama kan? sbb lama la buat fy rindu kat member-2 kontinjen n9 ! :'( rinduuuu! dowg THE BEST laa ! 10 hari mengharungi kehidupan bersama (ececece ~) ingat lagi jurulatih kata , "kita pergi sana bukan sebab sibuk nak menang, yg penting kita enjoy ! have fun there !" betulbetulbetul. seriously ckp, pengurusan perkhemahan kat sana sangat BAD ! sikit sangat nak jumpa yg bagusnya. its okay, member-2 + jurulatih tetap BEST ! yg tak boleh blah, masa kat balai bomba Nilai-, masing2 muka ketat je. bwk ego. tp, student seri ampangan BERJAYA memulihkan keadaan. ecehh.(dengar-2 mcm tu la, fy pun tak pasti camne kitorang boleh geng). then, mula la rapat antara satu sama lain :p ingat lg satu malam tu, BOBOT punya kerja, main pintu sampai semua terkunci kat dalam. hahaha. tak sanggup nak taip, nt nangis. sbb rinduuuu ! yg penting, kitorang dah buat tombol pintu tu terpaksa dipecahkan. (BOBOT punye pasal !) :DD pagi hari jumaat, kitorang gerak JB. sedih sbb nak tinggalkan balai tu. otw tu, stop kat simpang renggam, lunch. bila dah sampai tapak perkhemahan, semua (kadet wanita) hangin je sbb jalan nak g tapak khemah penuh dgn lumpur. kotor 'but terbang' ktowg ! lain kali buat la tar siap-2 ! (cehh, manusia mmg tak pernah bersyukur)


hari demi hari berlalu, (dah malas nak taip la ni kan ) tiba la hari kitorang nak berangkat pulang ke tanah air. persiapan pulang tu tak yah cerita la kan. terlalu banyak yg suweet2 time tu. time otw balik, jurulatih bwk ktowg singgah Plaza Angsana + Ayer Hitam. fy jalan-2 je sbb dah takde duit nak beli barang. mmg pokai dah time tu :'( lpas ayer hitam, terus balik. tapi gembira gila bila dlm bas ada org bg pillow ! comel gilaa ! thanks doh Ain. kitorang target dpt tido lg satu mlm dkat balai. rupa-rupanya tak ! sedih gilaa ! semua kena balik sekolah masa tu jugak.


rindu gilaa budak SERTING
Bobot (buat aku pecah perut), 
Joee (aku sayang kau gila doh. caring nak selimutkan aku malam-2),
ayeen (kau comel, kau baik. muka kau garang siott), 
ain (kau diam, tp tak sombong), 
aza (hahaha, seriously muka kau comel mcm kucing), 
tomei (kau pun caring dgn aku kan? syg gila kau kakak !) 


budak SERI AMPANGAN rindu gak ! 
(tak boleh nak list, terlalu ramai) 


KGV tak lupaa ! 
bella, (perghh , market gila tp setia. HAHA),
jieyah (comel, kecik tp form 4), 
wan (suara kau best. rindu nak dengar), 
nadz ( baik dlm diam) 


PASIR PANJANG
dobot , bai , teha


SERI PAGI
eqa , norfa , faten 


rasa nak taip lg. tp LAZY laa.


(cerekarama dah START babe !)


babaii.


p/s : - yg penting fy RINDU GILAA NAK MATI kat korang 
[joee, bobot, ayeen, ain, aza, tomei] 
[bella, jieyah, wan, nadz] 
[dobot, bai, teha] 
[eqa, norfa, faten] 
[kak ain, kak nurul, kak tyra, kak ziera, kak jieha, kak yan, farah, syiqin, along]


- the most important, 
jurulatih : cikgu ain, cikgu sue, cikgu syafiza, cikgu ..., cikgu... :) [lupa nama jurulatih :p]



No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014