Unborn 8.0 Pink Pointer

Friday, November 2, 2012

pusat akses SMAPL

bosan , kat pusat akses -.-


ketua editor 'tersayang' aku nii, aku mintak kerja tak nak kasi. busy sangatlah dgn rumah uthman dia tu. takpee, dia busy pun utk birthday party aku jugak *perasan*. :D tak buat kerja kang membebel. bila nak buat kerja, tak nak kasi pulak ==' nak bukak fb, tak boleh pun. tadi boleh. dah kena block kot. sekolah ni kan kedekut. haha, sukati je :p nasib baik ada twitter.

haa, hari tu time birthday, along kasi shawl. kaler turqoise. lawaaaaaa ♥ semalam pun dpt lagi hadiah birthday ! BFF kasi tudung. azizi dgn dell. sweet ouhh   hahaha. thankyouu ;)

okay, 7 hari je lagi utk jadi form 4. so, nak ready utk form 5 *poyo*. kbai :)


No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014