Unborn 8.0 Pink Pointer

Thursday, December 30, 2010

PMR PMR PMR.

Lama tak update blog. tak sihat la. demam dgn infection kat pinggang. tah la. maybe sbb fikir dah nak balik hostel kot. ohmygosh :'( kalau boleh tak nak balik sana. sana tak de ape yg best . kalau boleh, nak duduk rumah je. but , next year PMR. so , TERPAKSA bersemangat jugak. next year dah tak dpt balik selalu mcm this year. should focus on study. mesti penat kan? tak pe la, dah dua tahun enjoy.  cuma perlu korbankan 10 bulan je lg. tak sampai one year pun kan? 
boleh main-2 sampai two year, tak kan study tak boleh cuma utk 10 bulan kan? next year ada la tahun yg paling DIFFICULT bg saya, sbb saya kena buad revision form 1&2. agak kesal juge, two year ni tak guna sebaiknya ;(


doakan saya...
...NOOR EFIFAH dpt 9A PMR ;)
...NOOR EFIFAH cepat sembuh ;)
...NOOR EFIFAH tak sakit pinggang lg ;)
...NOOR EFIFAH cool je time na balek SEKOLAH MENENGAH AGAMA PERSEKUTUAN LABU nt ;)
...NOOR EFIFAH jd budak baik ;) (really hope this)


k , just that .
t0 frontage'95 n all batch'95 , congrats ;)
t0 dextrous'96 n all batch'96 , good luck ! straight A's okay ;)


9A PMR!!

Amiiinnn ;)

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014