Unborn 8.0 Pink Pointer

Sunday, August 21, 2011

saya gembira+sedih :')

Mmg la dah lama tak update blog burok ni. busy gilaa kot. ni pun, baru abis trial. result trial tak payah cerita la. terok gila sampai nangis-2 hari tuh. tak nak ceritalah, nt nangis lg. yg pasti, hidup mesti diteruskan, pmr menanti. woot woot :D


bulan puasa ni la aku nak dilema. pelik betul. gembira ada, sedih pun ada. dah mcm org gila aku rasa. entahlah. apa nak jd gn aku pun aku taktau. haishh, APTB =='


aku taktau nak taip ape lg walaupun mcm-2 benda bermain kat fikiran aku ni. so, aku nak pergi study. nak cover balik result trial aku yg terok gilaa tu. :')

9A menanti aku dan dextrous :D


9A is ours !

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014