Unborn 8.0 Pink Pointer

Friday, August 26, 2011

sikitnya entry.

huu, fyi , bila tengok dkat list, sikit jer entry saya kan ? haa, byk lg sbnrnye. tp dah di"draft"kan atas sbb-2 tertentu. haish, blog saya hambar. hambar. kan kan ? :)


jap lg nak kuar gi amik angah kat term. dia balik dari uitm JB. rinduu gila kat dia. lama tak jumpa :'D lama tak pauu dia. esok nak ajak dia hang. nak buli dia belanja mcm2. HAHA. jahat takk ? for sure saya tak buat mcm tuhh meyy. saya syg abg saya taukk :D dia abg terbaekk walaupun ktorg slal0o gadoh. haha. truly, mesti dia muntah darah bila baca entry nihh. ape aku kesah? AKU SAYANG KAU <33 ! :D


# NO POINT :'D

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014