Unborn 8.0 Pink Pointer

Tuesday, January 24, 2012

dah nak balik hostel.

sebelum aku balik hostel, aku nak potpet potpet jap.


tadi aku usha-2 entry lama kat blog aku ni. alahaiii, bosannya la blog aku ni ==' maybe aku ni mmg takde bakat menaip kot. untunglah, kalau aku ni pandai nak buat ayat best-2 kan >,<


# manusia mmg tak reti bersyukur.


lagi satu, aku jealous tengok blog orang cute , smart -.-'


# yeah , manusia mmg tak reti bersyukur.




----------------------------------------------------------------------------------------------


# aku dah ada twitter dohh. mmg aku tunggu naik upper form baru nak buat twitter. [twitter epiy]

ehh, aku dah form 4. tua dah aku ni. dah pakai kain hitam pun kat sekolah. alahaii, kak epiy. ingatkan, best sangatlah jadi form 4. dah senior. kenyataannya, form 3 adalah tahun yang paling best bagi aku. rindu gila jadi form 3. form 3, tahun sukaduka :')


form 4, homework berlambak siot. hari isnin minggu kedua sekolah, semua subjek ada homework. gila ckp kau. terpaksalah aku stay up malam tu. 


form 4, aku ambik aliran science siot! CHEMISTRY, PHYSICS, BIOLOGY! arghh. aku tak jadi ambik account. kadang-2 aku rasa, mcm aku ni manusia yg takde masa depan.


# yeah, mmg bagus aku ambik aliran yg aku tak minat :) 


add math? perghhh, 'senang' gila kot. sampai nangis-2 aku dibuatnya. satu hari, homework add math je, dah berlambak soalan. dua tiga soalan je yg aku boleh jwb. mana tak nangis :'(


# subject lain-2 tak payah citer la. insyaAllah, awal-2 ni okay lagi.


petang ni dah nak balik hostel. untunglah sape yg cuti seminggu tu. sekolah aku, serious KEDEKUT CUTI ! aku kena balik sekolah dgn homework yg tak siap. PADAN MUKA kat aku kalau cikgu marah :))


# dgn bangganya aku kata, aku PKT yg paling tak berwibawa :)


okay, gonna go. insyaAllah, aku balik maulidurrasul ni. papaiii :)


# jgn rindu aku :p

2 comments:

logorithm said...

Segala yang cikgu add maths ajar dulu, I dah kasi balik kat cikgu tuh. Memang dah tak reti nak jawab dah kalau diberikan satu soalan add maths sekarang. Hehe...

Epiy said...

lahh, kalau ingat, boleh mintak tolong ajarkan :DD

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014