Unborn 8.0 Pink Pointer

Sunday, January 22, 2012

Welcome January.

assalamualaikum, do really miss my blog :')

dah lama tak update ;) last updated 22/12/2011. hari ni 22/01/2012. setahun sebulan kot :/

# saya duduk asrama. tak dapek do nak update hari-2 :) act, banyak story ni. tp taktau nak mula yg mana dulu :)

okay, nak mula dgn sedih dulu ;(

# sedih dulu, baru happy happy :((:

sedih, epiy tersangatlah bengang pasal shoutbox tu. k, act dah lama tau pasal shoutbox berbayar tu baru boleh active. tp sayang kot semua shouting kat dlm shoutbox tu. since account kedua ni active, epiy guna shoutbox tu. balik je dari asrama jumaat hari tu, tengok-2 semua shout dah hilang. mangaii ! sakitnya hati, tuhan je yg tau. terpaksa la guna cbox yg mcm tuut tuut tu. haih -.-'

lagi satu kisah sedih.

sedih, epiy bengang gila dgn someone ni. sakit je hati dgn dia. sbb ape? sbb dia over ! urghh, mengganggu ketenteraman awam 24 jam. satu hari tak kacau org, mmg tak sah kot hidup dia. epiy layan je just nak be sporting. kalau epiy layan, tak bermakna epiy suka dia kan? yeahh, SAYA TAK SUKA DIA. tapi, bila balik rumah, dua tiga org text tanya epiy ada pape ke dgn dia. mcm SIOT kan? perghh, sakit hati kot. then, dia buat perangai pulak dekat FB. pasal kawin. arghh, mls nak citer. rasa nak carut-2 je kat dia. dia dah tersangat over ! taktau nak buat camne =='

----------------------------close topic----------------------------------------

now happy as my name :)

yeah, happy sbb dapat hadiah PMR :) 

jyeahh, i got a galaxy tab 7" on 27/12/2012. gift from abah mama. thanks abah mama <3 

then, i got a cute teddy bear and a koala from someone on 20/01/2012. *blushing*

# epiy tak mintak, dia yang bagi :) (k, tak perlu mention nama dia)

tak jelas? click je kat gambar :)

offline, k baii :)




No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014