Unborn 8.0 Pink Pointer

Tuesday, February 12, 2013

Cuti Raya Cina.

esok dah nak balik sekolah -.- cuti 4 hari, hari ni baru dapat update blog. # malas nak on laptop sebenarnya.
ni pun boleh la dikatakan terpaksa sebab nak kena cari article pasal education. malasssss ==' kang tak buat kang, ada je la Mr. R tu punya denda. melibatkan duit wooo. pantang betul aku -,-"


first time on laptop kat rumah baru # kepoh. excited okay. 16 tahun dah hidup, baru merasa pindah rumah. kesian kan? :D bilik aku kaler hijauuuu, along-farieyna kaler purple-pink, abg eric-angah kaler biru. mamabah kaler kuning-oren. ikut tema okay bilik memasing, sampai la ke barang-2 dlm bilik air ;)

# gambar di 'upload' kemudian sbb kurang rajin nak transfer :)

tadi pergi JJ dgn abg eric, along, angah dgn farieyna. sbb along dgn angah dpt voucher buku RM250 tu. macam-2 buku aku nak, tapi semua takde. yg ada kamus oxford je. waaaaa sedih :( aku nak cari buku literature 'step by wicked step'. penting woooo -.- mau kena bayar RM10 kalau tak siap summary Mr. R tu. acano ni ? :/

okay dah dah. tak cari pulak article aku tu kangg. so okay, gtg. btw, aku LIKE gambar di atas. Lastly, Happy New Year to all my chinese members :) kbai :)

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014