Unborn 8.0 Pink Pointer

Wednesday, July 2, 2014

Salam Ramadhan.

Assalamualaikum.

Agak lama jugak tak post entry.
Assignment banyak gila meletop letop cakap kauuu.
Baru sem satu, sem depan nanti tak tahu la macam mana.

Hari ni, belajar satu benda baru.
"Apabila adanya orang yang pinggirkan kita, maka ingatlah bahawa masih ada yang akan menghargai kita"
Haa quotes of the day.
Aku terfikir benda ni tadi sbb masa ada discussion group, aku mcm dipinggirkan. Sedih.
Tiba-2 ada orang whatsapp dalam discussion group lain, "thanks efifah, anda banyak membantu bla bla bla" Alhamdulillah. Tapi blushing tu blushing la. Kalau pasal riak, err.
Bila baca masalah aku ni macam entahapehape la efy ni.
Tapi kalau ada kat tempat aku, rasalah. Huhu.
Kita cuma belajar utk berbakti, tapi tak semua orang akan hargai.
Bila susah, cari kita. Bila boleh buat? Kita ni apa, macam batu.
Hahaha mmg entahapehape nak sentimental malam-2 gini.

Dah 3 hari berbuka free kat Masjid UniSZA.
Hari ni hari keempat, makan sendiri.
Sebab penat sangat, tak larat nak jalan jauh.
K Salam Ramadhan :)


No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014