Unborn 8.0 Pink Pointer

Thursday, December 22, 2011

alhamdulillah, saya 9A PMR!

alhamdulillah. syukur ke hadrat Ilahi. doa epiy, family and friends, Allah dah makbulkan :)


epiy betul betul tak sangka epiy dpt 9A. tak sia-2 usaha selama ni. alhamdulillah, bersyukur sangat-2. buat friends epiy yg dpt 9A/8A, congrats ! pada yg tak dpt, itss okay. korang tetap the best ! mungkin takde rezeki. nanti SPM kita sama-2 buat lagi BEST okay. congrats jugak utk korang. mmuuahh utk semua. semua org dah buat yg terbaik !


# kepada korang yg slack ARAB, jgn pernah menyesal masuk sekolah agama. mungkin kalau korang study kat sekolah lain, tak semestinya korang dpt rezeki yg sama mcm korang dpt skrg ni. Allah dah tetapkan segala-galanya. Dia mesti bagi yang terbaik untuk hambaNya :)


# kepada adik-adik yg bakal ambik PMR, all the best ! korang boleh punya. jgn pernah kenal erti putus asa. yakin pada diri sendiri :)


# kepada yang wish congrats, thanks banyak-2 sbb selalu bagi support kat epiy. sayang korangg <33


----------------------------------------------------


apa yg terjadi kat sekolah tadi?


okay, mula-2 epiy sampai sekolah dlm pukul 10.30 am dgn hati yg berdebar sakan. tp, masa tu takde cikgu langsung. so, abah bwk keluar mkn (ambik mama kat office). kat kedai mkn, takde selera (sape tak cuak -.-'). lepas hantar mama balik office, pergi sekolah balik (around pukul 12). masa tu, ramai member dah balik. tinggal beberapa orang je. masa pergi ambik result, puan fatimahwati kata, result teruk gila. tp nampak la muka dia tak serius. lepas dia bg slip, epiy terus genggam tangan dia, cium, nangis. then, pergi kat abah, peluk abah, nangis. abah kata, "abah dah agak dah. adik boleh".
lepas tu ambik camera. okay, gmbr ni je yg dpt snap. sbb ramai dah balik


click untuk kelihatan lebih jelas - skema

nway, bersyukur sbb result 14 siblings GEMPAK !
jangan pandang kitorang takde mata k. bukan nak riak, cuma nak bgtau kat orang yang pernah kata, "tengokla, 14 siblings akan rosakkan result batch Dextrous." hahh, nahh hambikkk kau -.-'

  • Fatin Afifah binti Ismail - 8A 1B
  • Nur Suhaila binti Hegretul Al-Amin - 9A
  • Nur Husna binti Zamri - 9A
  • Nurul Farah Adilla binti Zaidi - 9A
  • Nurfara Najwa - 7A 1B 1C
  • Nur Afiqah binti Adnan - 9A
  • Nur Hidayah binti Basri - 9A
  • Fadhilah binti Abdul Jalil - 9A
  • Aina Syiffa binti Suhaimi - 8A 1B
  • Lili Syahirah binti Amiruddin - 9A
  • Nur Izzati binti Radzuan - 9A
  • Wan Norasyikin binti Wan Jais - 9A
  • Noor Efifah binti Azmi -9A
  • Siti Fatimah binti Mohd Salleh - 9A
# kepada korang yg duk mengata tu, aku nak tanya, "rosak ke gempak?".

okay, ter'emo' plak. sape tak sakit hati kan? k, keep smiling :)

----------------------------------------------------

okay, tadi sia-sia je kena potpet dgn ustaz syed plus puan fatimahwati sbb nak ambik account next year :p dorang kata apa? "ghentianla mama awak tu nak bagi :DD"

# biology ? physics ? chemistry ? aiyooo. nak account pleaseeee ! -.-'

6 comments:

saida said...

tahniah dapat 9A dek ;)

Epiy said...

thanks ye :)

Kotak Mancis said...

tahniah... berusaha lagi utk yang lebih penting... SPM

myaDOMO said...

thanks coz followed my blog. mane tau blog saye tu??
btw,congrats!!

Epiy said...

thanks kotak mancis :)

Epiy said...

thanks myaDOMO :) entahla, blogwalking je jumpa kot ;)

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014