Unborn 8.0 Pink Pointer

Saturday, February 4, 2012

lewat gate. tension!



woahhh :) blog aku? yekkkk >,< jambu je. geli pulak aku tengok.

# tak nak mengaku suka pink sebenarnya :p


hari ni, serius ! penat gila. smlm, aku tidur pukul 2 pagi. sbb ? basuh baju, iron baju, homeworking ==' nangis-2 aku mlm tadi. tension !


# homeworking? okay, diam !


pagi tadiii ! urghhh ! first time aku lewat gate since aku masuk smap tau tak??? perghh, serabut gila doh ! ==' tapi, kira aku bernasib baik jugak lah hari ni sbb aku tak payah masuk kelas. kalau masuk kelas jugak tadi, mmg tak boleh belajar kot. nasib baik la cikgu shamsuri suruh aku key in maklumat pelajar, 4 Al-Batani. dari pukul 7.30 pagi aku start buat, pukul 12.30 tengah hari baru siap. non-stop. lama kan? penat >.<


# bersyukur tau tak sebenarnya sbb tak payah masuk kelas :p


----------------------------------------------------------------------------------------


pernah tak korang rasa korang dah banyak tolong kawan-2 korang. bila diorang sedih, korang dekatkan diri dgn diorang, dengar masalah diorang. tapi bila korang sedih, takde sape nak dekat dgn korang.


# yeah, terjadi dekat aku smlm :')


so, secara tiba-2 je aku rasa nak bagi ni :-


tak salah kita korbankan kebahagiaan kita demi kebahagiaan orang yg kita sayangi. kalau kita sedih, kita masih ada Allah tempat mengadu :')


# pengorbanan pada orang yg kita sayang merupakan satu kebahagiaan pada hakikatnya :)


time to sleep. good night. sweet dream :)




No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014