Unborn 8.0 Pink Pointer

Saturday, February 4, 2012

pergi Perth, Australia.

weiii ,

epiy happy gila ni. sbb lepas raya nanti epiy pergi Perth, Australia. seronok :)

# raya lambat lg la epiy :/

excited ! first time pergi oversea. epiy pergi under sekolah. pengetua tawarkan 18 orang yg dpt 9A utk pergi sana. alhamdulillah, epiy dpt pergi. fyqa, teem, dell, pqah azhar, naqieyz, ummu pun dpt pergi gak :) tapi, kesian kwn epiy sorg ni, tqah. dia dah tulis nama pun, tapi pengetua tak bg pergi sbb nama dia ada kat list budak yg pergi indonesia :( huhu. babai tqah. kau pergi indon :(

mula-2 kan, epiy tak dpt pergi pun Perth tu. sbb list nama tu dah penuh. bak kata pengetua, "already full, not including you !" urghh! sedih gila masa tu. tapi, teem mohon kat pengetua utk spare nama epiy dgn fyqa. last-2, ktorg dpt pergi gak sbb putera ramai tak nak pergi. masa belum dpt pergi tu, call mama, kata tak confirm. mama dgn abah mengamuk. sampai nak jumpa pengetua tokkk. nasib baik dpt pergi. kalau tak, mama dah letupkan bilik pengetua tu kot. 

# alhamdulillah, kalau dah Allah izinkan, apa-2 pun boleh jadi :)

masalahnya skrg, passport tak buat lg. pengetua nak passport tu lepas cuti thaipusam maulidurrasul ni. dia kata, tempat buat passport kat n9 dgn selangor mmg tak bukak. kena pergi KL. urghhh, mengamuk abah taukk. yelah, abah kan tak sihat. so, dia mls la nak pergi KL tu. last-2, abah ckp pergi melaka. sana bukak, hari selasa. hari selasa tu dah la nak balik asrama. acano tu? :/

# terpaksa pergi jugak lah kan -.-

ktorg pergi sana hari raya aidilfitri ketiga kalau tak silap. 5 hari 4 malam. kena bayar RM 2,000. selebihnya tu, kerajaan tanggung. beraya kat oversea - jauh dari family :'/

# naqieyz lagi best. sambut birthday kat sana. perghhh ~


* aku ni mengadap facebook plus twitter plus blog 24 jam. sampai boleh terlewat solat. sepatutnya kat rumah la kena solat lagi awal. sbb tak busy. ni tak, haih -.- kalau la dekat sekolah mcm ni jugak, rasanya penuh nama Noor Efifah je dekat list lewat solat :( berubahla epiy ~

3 comments:

tynamuffy said...

tahniah :) nk pg jugak ley ?

Epiy said...

thanks :) haha, no probs. jom ! :)

NadIAh AzIz said...

congrats..take care kat sane..=)

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014