Unborn 8.0 Pink Pointer

Thursday, August 16, 2012

selamat hari raya.


hujan tu kat luar, Allahumma sayyiban nafi'an.
baru je ingat nak meraban kat twitter tadi. internet pulak tetiba slow. taknak bg aku online letteww. so, aku ambik keputusan utk update blog :)

okay, firstly aku nak kutuk facebook sikit. bukan, nak kutuk Mark Zuckerberg sebenarnya. tak lama lagi, Mark akan tukar semua profile jadi timeline kan? haih, Mark. kau tak pernah puas dgn rupa profile page tu. org suka yg lama, kau tukar jadi baru. org suka baru, kau tukar jadi timeline. haih, skrg kau tengah autochange profile org kan? aku tak kena lagi, tak lama lagi insyaAllah la jadi timeline profile aku tu -,-' 

# gaya macam Mark Zuckerberg baca je blog aku ni. kalau dia baca pun, mesti kena google translate punya ;)

siapa baca status fb aku ?


okay, MPP sekolah aku menggelabah kan ? sumpah aku sakit hati. aku ni punyalah baik lagi berhati mulia, kacak lagi bergaya, dia boleh aim aku bawak barang haram ? mmg macam haremmmm. dah la dia kasi barai loker aku, then tak kemas balik. kalaulah aku tau sape MPP tu, heishh. aku kasi barai balik semua barang dia. proper la sikit. kalau betul la aku ni bwk barang haram, kau biar loker aku sepah, aku redha la jugak SIKIT KOT sbb aku mmg salah. ke kau buat mcm tu sbb kau geram gilaaa nak mati sbb tak jumpa barang haram ? ehh kau menggalakkan student bwk brg haram ? haish, mcm tu ke pemimpin berwibawa ? tu namanya Majlis Pimpinan Pelajar ? haa, ambikk. ehh, bersyukur la aku tak mencarut ni. setakat cakap 'mamfus' tu apa la sangatkan kalau kau nak menggelupur jugak ;) okay, kembali cool :)

FYI , yang atas-2 ni semua aku taip kali yg kedua. internet rumah aku ni mmg nak kena caci maki. 
aku punyalah penat mengarang, dia boleh pulak ter'tak' save karangan aku kat atas ni. lepas tu laptop aku hang pulak. perghhh, sakit sakit. okay , aku bukanlah seorang yang penyabar -.-

haaa, tadi kan aku buat candy kelapa dgn mama. wuishh, sedap bai. ehh ? puasa la. tak sabar nak makan nanti ;) mesti sedap punya. see the leg la penat aku mengacau tadi. okay,  hari tu
buat kek batik, tapi dah habis. anak buah kesayangan aku tu la yg paling banyak sekali makan. haha, budak tak puasa. hurmm, okay, nanti nak buat lagi. tunggu along balik ;)

ehh, aku tak beli baju raya lagi la. entah sempat ke tak nak beli baju raya ni. hari ni dah hari khamis. eh, bape hari je lagi nak raya ? hurmmm, tak beraya la aku nampaknya :( okay, orang raya first pergi rumah sedara-mara kan ? aku dah plan raya first nanti nak pergi karaoke plus main bowling dgn along angah aku. huh, tak sabar ;) mamabah raya kat keyell dgn nenek. mcm tak kasi ikut je ? huuu, sedih. konon :p tak sabar nak karaoke :D

okay, kot kot la nanti kang nak raya, aku takde masa nak update blog. so, aku ucapkan


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAZAHIDAN BATIN

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014