Unborn 8.0 Pink Pointer

Friday, June 13, 2014

Kini Mahasiswi UniSZA.

Alhamdulillah, skrg di UniSZA.

Lebih kurang 3 bulan lebih tak update blog. 
Busy kerja. Ye ke ? Ye kot.
Nak sambung belajar kan, kena cari duit lebih sikit ;) 
Nanti takde la banyak pakai duit utk benda tak penting kat U ni.
Sbb dah pernah rasa susah cari duit. Wuuu sedih-2 pula.

Alhamdulillah, harini hari ke-5 di UniSZA. 
Baru habis orientasi semalam. 
Kepada adik-2, lepas SPM nanti jangan risau nak apply UniSZA. 
Orientasi kat sini best ! :D
Serius tak tipu !

Tak sangka aku tak nangis masa first day tu.
Sampai harini, aku tak nangis ! Tak sangka aku sekuat tu. 
Hmm mesti mama abah yg doakan aku ni, Allah makbulkan.
Kalau tak, tak mungkin aku macam sekarang ni.
Pernah dengar orang kata, "doa ibu tu takde hijabnya" :)

Sangat setuju !

Macam poyo je kan aku ? Shhh !




2 comments:

cikmisi leen said...

hehe.. welcome to unisza deq! ~ ^_^

Epiy said...

Hee. Terima kasih kak :)

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014