Unborn 8.0 Pink Pointer

Saturday, December 7, 2013

Blogger Kembali Aktif

Niat di hati nak kembali aktif berblogging. In Sha Allah kalau takde apa-2 halangan *apahal ayat kau macam nak masuk minang* Yelah, dulu busy dekat sekolah. Duduk asrama, jarang balik. Jarang la sangat~ Tak, maksud aku jarang online. Macam la dulu kau aktif sangat. Entry pun tak banyak. Puii -.-

Okay, first of all kembali aktif dalam Kelab Blogger untuk cari pembaca + penyokong blog yang setia ;) kalau awak orang tu, terima kasih ;) kalau dulu ada pun, mesti dah berpaling tadah. Sebab aku tak update. Bapak perasan gila kau efy. Yo yo je ada. Lepas tu nak rajin blogwalking. Jalan-2 makan angin. Jauh perjalanan, luas pemandangan. Kan ?

Haa, SPM tak jadi repeat. Expected ? Hmm. Dah cakap kan haritu, tak rasa pape punn. So, selamat tinggal buku-2 SPM. Ni baru je siap asingkan buku-2 yang nak dijual dekat adik-2 comel budak sekolah dengan apek surat khabar lama. Rasa macam tak banyak pulak buku-2 tu. Hari tu poyo je kata boleh bukak kedai =,= HAHA. Act, ada lagi buku dekat rumah lama. Nanti ada masa aku pergi amik ;) Buku-2 PMR dulu, SPM angah ape bagai. Ehh banyak la jugak kan :D

Sekarang kita stop dulu. Solat maghrib jum ? Lepas tu aku nak tunaikan janji jalan-2 kat blog orang. Dah berjela-jela orang tinggalkan link kat kelab tu ;)  Nak ikut ? Jom !

3 comments:

Malaysia Tercinta said...

Selamat kembali berblogging :)

ikhwan yusuff said...

selamat kembali ye!salam kenal..

Epiy said...

Malaysia tercinta, terima kasih :)

Ikhwan Yusuff, terima kasih ! salam kenal :)

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014