Unborn 8.0 Pink Pointer

Sunday, December 8, 2013

Churp Churp.

Hmmm tension =='

Aku baru je sign up churp churp tadi. Tak tak. Sebenarnya aku guna account twitter. Pening kepala wehh. Nak nangiiiisss :'( Aku taktau macamana nak apply churp churp tu. Macam-2 tutorial dah cari. Tapi takde pulak yang buat tutorial the latest kot. Sbb apa yg diorang ajar tak sama pulak aku tengok dgn apa yg ada kat dalam churp churp tu. Dah berubah maybe. Lagi-2 nak iklankan churp churp dekat blog. Anyone yg pro ? Buat tutorial baru please ? Orang cakap cara apply churp churp senang, tapi aku buat susah apa hekk nye ni -,- banyak dosa kot aku. Sekarang dah pukul 1 pagi, aku still tension dengan churp churp ni. Adoyai.

Dah-2, takmo aa tension-2.

Yeaaa, hari ni followers meningkat. Terima kasih followers baru. Ada jugak orang yang nak bazirkan luangkan masa kat sini :') Takde la anai-2 makan blog aku yg comel ni. 

K la, aku rasa aku tak reti macam mana nak menaip dengan betul malam ni *boleh pulak*. Tidur dulu aa. Good Night.

5 comments:

Oh Ping Blog said...

ade hikmah di sebalik tu..
mne taw masyuk pasnie..
hihi

Epiy said...

Oh Ping Blog, Hukhukhuk. amiiiiin. Harap-2 macam tu la :D

Azlan Strider said...

masalah kita lebih kurang sama laa..nak daftar tapi taktau macam mana..hahaha

Regards,
Follower 196

Azlan Strider said...

masalah kita lebih kurang sama laa..nak daftar tapi taktau macam mana..hahaha

Regards,
Follower 196

Epiy said...

Azlan Strider, tu lahh. tapi daftar tak susah act. nak buat yang lepas-2 tu yang pening =='

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014