Unborn 8.0 Pink Pointer

Wednesday, December 7, 2011

aku bengang.

fuhhh, berpeluh-peluh dah ni. jalan-2 belog (blogwalking) dari pagi td. berhenti pun sekejap-2 je. haisshhh -.- sape kata tak penat? penat tauu. hakhak. tipu je tu. takde la sampai berpeluh. mata je penat. 


# hurm, dah takde benda nak buat cuti-2 sekolah ni :)


okay, nak kongsi sikit. cuba korang bayangkan korang ada kat situasi epiy kat bwh ni.


cm ni, pagi tadi ada satu no celcom missed call no epiy. then, epiy text dia :
texting
epiy : sape uh?
no celcom : tak perlu tau la ni sape. klau nk tau gak, tanya la org yg tau. ade no fadell tak?


# act, fadell tu kawan epiy.


agak-2 korang sakit hati tak bila ada orang text korang mcm tu? nak kata kasar, takde la kasar pun kot ayat dia. cuma lebih kepada kuajaq. dia nak tanya kita, dia boleh pulak suruh kita yg cari sendiri dia sape. last-2, epiy tak reply text dia. dia missed call sekali lepas tu, pergi lantaklah kau. takdo maso den nak layan :)




# pssstt -.- cool gila lelaki ada blog ;)

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014