Unborn 8.0 Pink Pointer

Friday, December 9, 2011

rekod baru lagi?

hollala :D


# aiyoo, starting mcm happy je :p


hari ni epiy ada rekod baru ;) smlm ada rekod, hari ni pun ada rekod gak? (rekod ape pulak budak epiy ni kan?) hehh, hari ni rekod online paling lmbt. peace >,< pukul 4 petang. huiyoo. pecah rekod siooott. sebelum-2 ni, pepagi buta dah online :p


# huhh, tah pape la epiy ni. kan kan ?


nak tau tak npe epiy online lmbt? tak nak tau ? takpee, epiy nak bgtau jugak :)


sebenarnye epiy online lmbt sbb tak sanggup nak tengok followers ada 25 org je. huhh, apa kes epiy ni? apa yg 25? ouhh, taktau lg ek? baca sini :) so, online la lmbt-2 sikit. masa dah connect internet td, bukak FB lu. lepak-2 luu. (walaupun hati dah rindu kat blog). dah merayau lama-2 sikit kat FB, baru bukak blog. hati berdebar kot masa tu. (ecehh, lebih-2 pulak). tp mmg betul pun. scroll sampai bwh. tengok followers ada 123. pergghh, Tuhan je yg tau betapa happy nye epiy masa tu. bkn happy sbb followers ramai gituu. sbb takde la ramai mane pun. epiy happy sbb followers dah kembali seperti sediakala ;) bloggers lain pun mesti happy gak kan? chill :)


# malam ni balik kg. taktau sampai bila :((:
pssstt -.- kat kg takde broadband. so, tak boleh update :'(


# esok anak mama nora kawin. selamat pengantin baru apit :)

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014