Unborn 8.0 Pink Pointer

Tuesday, December 6, 2011

spam tu apa?

okay, followers epiy ada 70 orang dah. thanks followers :)


hekk ehh, babe. act, epiy tak tau spam tu apa. spam tu apa ekk? ce explain sikit kat epiy kot-2 ada yang tau. epiy dah try google. jumpa. tp tak fhm gak. haisshh -.- tolong epiy eihh :)


# k, saya sgt kuno. dengar perkataan spam dah 4 tahun, tp still taktau apa kebendanya makhluk yg bernama spam tu. sedih tauu :'(




tadi pergi melawat rumah baru kat TTJ (short form for Taman Tuanku Ja'afar). huhh? apa? ada yg duk kat area situ? ouhh, bakal berjiranlah kita ;) insyaAllah rumah TTJ epiy tu, (ecehh, padahal mama dgn abah yg punya) siap pertengahan tahun depan. yahooo ! pindah rumah baru. yea yea :D HAHA. nampak tak batak disitu? yelahkan. hamba Allah bernama noor efifah ni, mmg tak pernah merasa pindah rumah. kesiannn. kan kan? :'D




# tadi my "David Beckham" call. yeah, dia bgtau yg dia ada kat luar Malaysia. isk isk :'( rindu awak -.-

5 comments:

Anonymous said...

comel nye gambar chuinyOk tue!!! hahahahahaha~

Anonymous said...

spaM tu klu xsilap r, email yg dihantar oleh seseorg tetapi dihantar ke spAm mgkin dsbbkan ade virus di dalam email tersebut~... klu xsilap r.... ~ huhuhu

Nafisya Ismail said...

spam tu adalah sejenis penyakit yang merbahaya untuk kesihatan.. hehe..

kalau kite letak link kita byk2 kat group bloger di facebook atau kite promo blog kita tu dikira sbg spam..

dia akan kuar yang color biru tu so nnt google senang nk detect.. yg bahayanya takot blog kite didelete tanpa dberitahu terlebih dahulu...

pastu yang lain2 tu mcm kite letak benda2 lucah or virus la... cm tu la lebih kurang.. hehhee

sekian...

Epiy said...

ouhh ye ke? alamakk, habis tu epiy dah banyak exchange link kat group FB. dah kira epiy meng'spam' la ni ekk? betul ke mcm tu? huhu.

Intan Wandalaara said...

hi..dear.. jemput singgah blog kak lily :)

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014