Unborn 8.0 Pink Pointer

Wednesday, December 7, 2011

blogging? best ke?

haisshh -.- rasa mcm dah lama tak update blog. (padahal baru malam td update) :p


ni la yg dinamakan, 'ketagih berblogging'. HAHA. sukati jehh. tapi, betul apa kann? :) pada pendapat epiy, berblogging la yang paling best. sbb apa? dkat blog ni, takde pape yang terhad. buat la apa korang nak buat untuk cantikkan blog korang sendiri. betul tak? dekat blog pun kita boleh dpt ramai kwn baru. kan kan? ada kwn epiy kata, berblogging tu nampak cm boring. ye ke boring? hoho. belum cuba belum tau. kalau minat, best la. kan kan? huhh, blogwalking? yeah, my febret :) suka betul jalan-2 ni. menghirup udara segar :)


eihh, hari ni traffic blog epiy tak laju mcm smlm laa. huhu, takpee. tak kisah sgt pun. tp thanks gak yang sudi walking-2 kat blog epiy ni. usha-2 kat atas tu, blog epiy ni tak pernah takde orang jenguk. thanks yaww. tinggalkan la jejak korang kat shoutbox tu. senang epiy nak tau sape yang tengah meng'usha' k :) nt boleh epiy usha korang balik ;) hihi.


hah, pada yg first time jenguk blog epiy nii, follow la kalau berminat. kalau tak nak, takpe :) tak kisah. tak perlu paksa kan? nak hit back, bgtau ye. anytime :)


# mula-2 td blank taktau nak taip apa. last-2 tengok, panjang berjela gak taip. haisshh -.- epiy-2 :) k, nak sambung blogwalking. jom! :D

2 comments:

Delhomme said...

bab mencantikkan blog tu memang selalu buat kalau bosan atau xde idea nak tulis apa ... kadang2 benda yang sama je ...

Epiy said...

heh, tu nak kata berblogging boring ke apa tu? :D

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014