Unborn 8.0 Pink Pointer

Friday, December 2, 2011

no more copycat.

hohooiiihoii :D


Oooppps, assalamualaikum :)


yeahh, puas-2 ! puas hati aku ! hurm , puas? apa yg puas ni? yeah. aku rasa amat berpuas hati setelah aku berjaya buat apa yang aku inginkan (amik kau, ayat skema). hehh, aku gembira gila ni. kenapa haa? apa mslh aku nak gembira sangat-2 ni? yesss , aku gembira sbb aku dah berjaya hasilkan satu kerja yang sangat-2 memuaskan :) penat aku godek-2 google dari maghrib td. skrg dah pukul 10 baru jumpa apa yang aku cari. yeah, akhirnya aku jumpa gak how to avoid COPYCAT a.k.a. COPYPIG dekat blog aku ni. so, takde la aku risau sangat nak letak gambar family aku or anything yang aku suka kan? especially gambar ANAK BUAH kesayangan aku tu. mcm aku taktau je ada org copy gambar aku dgn dia, then crop gambar tu. fakk la kau :/ lepas ni takdo do kau dpt buat macam tu lagi okay. kalau kau ada cara lain, mmg kau hebatla kan. nak up to date dgn family aku pulak. fakk la kau lagi sekali :D


k, aku teringat pulak pasal pagi tadi. masa aku tengah tido, anak buah kesayangan aku tu call. then dia kata, "acu, baby nak mintak maaf." huh? kenapa? aku pulak tengah mamai masa tu. mimpi apa budak ni tetiba mintak maaf pagi-2 ni? raya ke? haishh -.- raya dah lepas la sayang oi. "sbb hari tu gaduh-2 dgn acu" HAHA -.- sumpah lawak dohh sayang ♥ baik gila anak buah aku ni mintak maaf. padahal aku yg selalu sakat dia. HAHA :DD aku pun kata 'yelah' je.
baby, esok acu dtg putrajaya acu sakat baby lagi okay? HAHA :D


okay, wanna off. pagi-2 esok gerak putrajaya jumpa my along and BELOVED niece. kbaii good night -.-


p/s : 
-kerja meng'edit' blog already done !  
-to copyPIG, fakk kau kali ketiga :DD

1 comment:

Anonymous said...

FAKKK!!! UTK KALI KE-4, KE-5, KE-6 DAN KE-7!!!! HAHAHAHA~

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014