Unborn 8.0 Pink Pointer

Tuesday, December 6, 2011

group sahabat blogger? epiy kena maki.

# saya suka saya suka :)

tadi kan, epiy joined group sahabat blogger kat FB. baru beberapa minit, followers blog epiy dah bertambah dlm 20 orang. daripada 30 orang, skrg dah ada 52 orang. hurm, apa dia? takde la ramai mana pun? okayy, tu bagi awak. epiy tak popular mcm awak nak ada followers ramai-2 :) 20 orang baru pun, dah ramai dah bg epiy tau :)


yg bertambah happy kan, dok sibuk-2 follow orang, sekali terjumpa pulak twin epiy. nama dia rynie. yeah, dia jadi kakak epiy la sbb dia tua 4 tahun. susah nak jumpa orang birthday sama. love youu kak rynie :)


# saya sedih saya sedih :(

tapi kan, syok-2 jugak joined group sahabat blogger , epiy ada kena maki gak kat situ tadi. huhu. act, mmg tak straight to epiy. but, epiy tau salah epiy. epiy yang start post dulu kat group tu. lepas tu, ramai pulak yang letak link kat post epiy. then, makin lama makin ramai buat post link kat group tu. huhu. mintak maaf ye owner group. epiy tak baca rules masa join group tu. epiy dah mintak maaf dah kat orang yg 'memaki epiy' tu. taktau la dia maafkan epiy or tak. huhu. ampun ampun :')

2 comments:

Delhomme said...

xper tu ... belajar dari kesilapan ...

Epiy said...

huhu. okay okay delhomme. thanks :)

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014