Unborn 8.0 Pink Pointer

Monday, December 5, 2011

hate Mr. Hacker.

alhamdulillah, dapat gak aku online kat laptop ni :)


malam tadi aku kemas laptop ni. delete apa yg tak patut ada dlm ni. scan virus je belum :) pagi tadi aku sambung godek macam mana nak connect internet. tak berjaya gak. haisshh, last-2 aku uninstall. then, install balik. nway, alhamdulillah sbb dpt gak online kat laptop sendiri ;)


pagi tadi along call, then dia tanya pasal laptop. aku kata dah elok. dia kata, "melepas aku nak dapat laptop kau." HAHA :DD


#tak sangka, ada gak orang nak laptop aku ni :p


along kata, orang still boleh copy gambar kat dlm blog aku ni. so, aku pun godek-2 lagi google tu. sekali terjumpa pulak Mr. Hacker. tak patut dia ajar org jadi Hacker mcm dia. sukati org la nak disable copy. dia pulak sakit hati. kepalotak dia. mestila ada sbb kenapa orang nak disable copy kat blog dia. so, apa mslh Mr. Hacker nak bengang pulak ?


so, aku surrender je la. aku just mampu HARAMkan sape yg copy anything kat blog aku without inform me. dosa tanggung sendiri, kubur lain-2 kan? so, renung-renungkan. selamat beramal :)

4 comments:

Anonymous said...

nampak nyer kite simpan jer r gmbr2 happening kite tu utk tatapan family kiter jer... dpt kt org2 giler tu, kite plak tjoin sakit jiwa gn org2 giler tsebut...haih~ SEMAK!

Epiy said...

tu laa. nak buat cmane. haishhh =='

fRaMe+LenSeS said...

macam2 aih orang skg kan?

Epiy said...

tu lah pasal -.-

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014