Unborn 8.0 Pink Pointer

Monday, December 5, 2011

nenek aku.


yeah, i do need something to post. tapi blank -.-


siang td, chat dgn along kat FB. dia ajak balik kampung malam sabtu ni. sbb nenek nak ajak hang. ecehh, nenek pun pandai nak hanging-2 ni :D nenek kata nak beli phone baru. fuyoohh ! nenek aku moden. kau ado? :DD HAHA. mesti ada readers tu kata, "batak gila minah ni." kan kan ? hehh, ada aku kisah? sukati aku la, entry aku :)


petang pulak, nenek call. ingatkan dia nak ckp pasal hang tu, ni dia tanya ape tauk? "adik nak masuk contest mengaji tak? kg rendah ada buat contest. kalah menang soal lain. kalau nak masuk, nenek ambik borang." hailaa nenek. den tak pandai tarannum. tak payah laa. kangg buat malu nenek jo gn kaum kerabat kat sano. (HAHA, hambikk. tak reti speaking nogoghi, tak payah la epiy oii) kan kan? :p aku ckp kat nenek tak payah. nenek mcm hampa je. tp nak buat cmane, aku mmg tak reti tarannum >,<






# sayang-2, tau tak saya rindu awak ? okay, i miss my "david beckham" :')

No comments:

Efy Eezad Officially Blogspot © 2014